Mooi betongrijs is niet lelijk

Zoals ik pas al schreef, ga ik binnenkort verhuizen. Maar voor de verhuizing moet er natuurlijk nog eerst geklust worden. Er zijn mensen die dit het liefste overslaan. Maar ik vind dit juist één van de leukste dingen om te doen!

Compromissen sluiten

Afgelopen dagen begon mijn zoektocht naar dé juiste kleur. Ik hou zelf ontzettend veel van de kleur groen en ik droom al jaren van een groen grijzige muur. Maar nu ik ga samenwonen, moet ik ‘helaas’ rekening houden met iemand anders. Geen groene muur dus meer voor mij.

De compromis? Betongrijs op de muur. Ook mooi. Noemen we grijs officieel geen kleur. Nou ik in dit geval wel hoor. Hier een kleine impressie van hoe ik hoop dat het er uiteindelijk uit komt te zien.

Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
Mooi betongrijs is niet lelijk
betongrijs-interiorjunkie13
betongrijs-interiorjunkie14
Mooi betongrijs is niet lelijk

Beeld gevonden via:

1. Gravity Home. 2. Gravity Home. 3. Gravity Home. 4. Coco Lapine Design. 5. Coco Lapine Design. 6. Coco Lapine Design. 7. Weekday Carnival. 8. Lene Orvik. 9. Lene Orvik. 10. The Falling Kind. 11. Decoholic. 12. Baraperglova. 13. Stijl Habitat. 14. Badrumsdrommar.

Sharon de GrootSharon is een Concept Designer en Art Director op gebied van brands, interior en design. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in restaurants en sfeervolle hotspots in binnen- en buitenland. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar vooral om haar honger naar interieur inspiratie te stillen. Je zou kunnen zeggen dat ze een soort onorthodoxe alleseter is. Het liefst neemt ze dan ook van alles een beetje tegelijk op haar bord. Van conceptontwikkeling en branding, tot corporate identity en interieur ontwerp. Ook neemt ze ontwerp en styling klussen aan en is ze momenteel opzoek naar een nieuwe leuke baan. Volg haar op Linkedin, haar eigen websiteInstagram en Pinterest.

Reageer ook