Maak het gezellig in huis met sfeerlichting

Het is officieel lente en dat is reden genoeg om vrolijk te zijn. En dat merk je aan iedereen. Iedereen is blij en heeft meer energie. Toch is het nog altijd fijn om ‘s a vonds thuis te toeven met de lampjes aan. Wil je wat meer gezelligheid in huis? Werkt dan met sfeerverlichting in huis. 

Sfeerverlichting zijn kleine lichtpunten die je huis een beetje extra sfeer kunnen geven. Sfeerverlichting kunnen lampen zijn maar bijvoorbeeld ook kaarsjes (want o zo budgetproof). Zorg ervoor dat je ze op plekken hebt waarvan je denkt dat dat nog wat extra licht nodig heeft. Zo verlicht je je mooiste items en/of hoeken in huis maar blijft het toch sfeervol.
 
Op welke manier verlicht jij je huis het liefst? Hieronder een aantal ideetjes. Enjoy.

sfeerverlichtinginteriorjunkie1

 

sfeerverlichtinginteriorjunkie2

  

sfeerverlichtinginteriorjunkie5

  

sfeerverlichtinginteriorjunkie6

 

sfeerverlichtinginteriorjunkie7

  

sfeerverlichtinginteriorjunkie8

Beeld gevonden via: 

1.Shakemyblog. 2. Galadarling. 3. Petite-passport. 4. Onbekend.  5. Lindsaymarcella. 6. Apartmenttherapy. 7. Instagram – Nordiskehjem. 8. Interiorinsider. 

Lees hier meer posts van Lisa. 

lisa

Lisa woont op dit moment nog in een piepklein dorpje in Friesland maar gaat vanaf maart haar eigen stulpje betrekken in Leeuwarden. Alweer 4 jaar terug studeerde ze af aan de opleiding interieur en design en sindsdien heeft ze alles wat ook maar met interieur te maken heeft niet meer losgelaten. Na haar studie is ze begonnen met DRÖMHUS, een interieur styling bedrijf waarmee ze mensen graag helpt met hun problemen in het interieur. Van styling, tot kleuradvies tot verkoopadviezen. De naam DRÖMHUS verraad al dat ze een voorliefde heeft voor de scandinavische invloeden, maar dan wel altijd net even anders met een eigen stempel erop. Volg haar op Instagram en Facebook.

Reageer ook