Kinderkamer om verliefd op te worden

Deze kinderkamer maakt dat ik direct een plek in huis wil vrijmaken. Kinderen of niet, dit is een plaatje die we vonden op Liveloudgirl. Elke kleine meid zou zich een prinses voelen in deze kamer. Mierzoet. Ik weet nu al hoe ik de kinderkamer ga inrichten als ik ooit kinderen krijg. En tot die tijd geniet ik van deze binnenkijker.

De droom van elk meisje komt uit in deze kinderkamer. Met het prachtige behang, de zachte kleuren, de kanten afwerking en de barokke krullen worden we allemaal week van binnen. Ik zie trouwens ook genoeg items die ook heel goed in mijn interieur zouden passen. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van die zoete kussens. Ik ben absoluut fan van deze binnenkijker. Zijn jullie ook zo enthousiast?

Kinderkamer-interiorjunkie1

Kinderkamer-interiorjunkie4

Kinderkamer-interiorjunkie3

Kinderkamer-interiorjunkie5

Kinderkamer-interiorjunkie7

Kinderkamer-interiorjunkie8

Kinderkamer-interiorjunkie6

Beeld gevonden via:

Liveloudgirl

Nog meer interessante binnenkijkers:

1 reactie

liveloudgirl -

dank je wel voor de feature!! xo

Reageer ook