Jarig? Bij deze flink wat verjaardagsinspiratie

Omdat het vandaag 11 september is en dat de dag is waarop ik jarig ben, leek het me wel een goed idee om wat inspiratie op te doen voor mijn birthday party. Daarmee bedoel ik natuurlijk de aankleding. Dus heb jij binnenkort ook iets te vieren en kun je wel wat ideeën gebruiken? Kijk dan snel verder.

Ik vier mijn verjaardag nooit groots. Vroeger deden we dat wel: hoe meer mensen, hoe beter. Ik hou er ook niet van om m’n verjaardag met veel mensen te vieren. Dan voel ik altijd zo’n druk. Is het wel gezellig? Hebben ze het naar hun zin? Heeft iedereen genoeg te eten en te drinken? Nee, daar hou ik niet van. Daarom kies ik alleen voor mijn closest friends and family en is bijvoorbeeld gezellig met z’n allen wat eten echt meer dan prima, waarna we met z’n allen nog twee uur natafelen. Maar goed, genoeg over mijn verjaardag, tijd voor wat inspiratie.

feest2
feest3
feest6
feest7
feest 5 bewerkt
feest 4 bewerkt
feest 2 bewerkt

Beeld gevonden via:

1. Lenzo2. Camille Styles. 3. Camille Styles. 4. Lenzo. 5. Lenzo6. Lenzo. 7. Lenzo8. Erika Brechtel.

renata

Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

1 reactie

Anne -

Wat een fijne inspiratie foto’s. Ik sla deze op voor mijn volgende (25 jaar) verjaardag!

Reageer ook