Inspiratie voor nudes in huis

 

Niet alleen hot in mode- en beautyland, maar ook zeker voor in huis. Ga eens vaker voor nudes in je interieur.

Nude is al een paar seizoenen trending. Niet alleen op het gebied van beauty, waar de nude-look al een tijd terugkomt, maar ook in de fashion industrie blijven we de nudes terug zien. Ook een nude interieur misstaat niet. Het is een warme afwisseling tussen de zwart/wit of veelal grijze kleuren die veel te vinden zijn op dit moment.

De echt neutrale kleuren vallen tussen zand en champagne. Off-white kleuren met een tintje warm er doorheen. Met deze nude tonen kunnen andere kleuren extra hard opvallen. Speel in een neutraal interieur eens met een paar kleine felgekleurde accessoires, of laat alleen de kleur van bloemen en planten terugkomen.

Met kleuren die neigen naar een zacht roze of perzik achtige blush creëer je een lieflijk tintje. Voeg verschillende materialen samen zoals luxe stoffen als satijn, geleefd leer of zachte kleden en kussens. Nude kleuren en houten elementen zijn als twee handen op een buik. Combineer het met een bakstenen muur, ruw hout of grove soort natuursteen en kies voor neutrale kleuren richting camel of grijs om het geheel een stoerdere, robuustere look te geven.

 

Dieuwertje schreef eerder over:

14x ronde tafels
Dieuwertje studeert Communicatiewetenschappen en is van jongs af aan al bezig met interieur. Al komt ze (net als alle wijzen) uit het oosten van het land. Ze heeft een stiekeme voorliefde voor Amsterdam. Inspiratie haalt ze uit magazines en online media en invloeden pikt ze uit alledaagse zaken en verre culturen. Robuuste, rauwe items, natuurlijke materialen en zwart/wit interieurs hebben een voorkeur. Een set met dezelfde soort showroom meubels komt er zeker niet in. Een mooi appartement met een groot balkon, het liefst in New York is een droom die hopelijk ooit uit mag komen.

 

5 reacties

Reageer ook