Iedereen komt logeren als je zo’n logeerkamer hebt

Er wordt gezegd dat ik een compleet ander mens ben als de zon schijnt. Dat kan ik natuurlijk niet helemaal ontkennen, want zeg nou zelf: ga je liever de deur uit met een sjaal tot over je wenkbrauwen of in een T-shirtje? In de zomer is het bij ons altijd zoete inval én er blijven genoeg mensen slapen. Gezellig!

Vrienden komen aanwaaien, het is gezellig, de koude biertjes smaken net iets te goed bij de BBQ en daar hebben we weer een logeerpartijtje te pakken.  Wellicht dat dit voor sommigen bekend in de oren klinkt dus daarom een blog vol inspiratie over hoe jij het jouw gasten comfortabel kunt maken met een gezellig logeerbed.

Tip 1: kies voor een lekker dekbed met een toffe dekbedovertrek.
Tip 2: zet er een krukje naast met een leuk lampje.
Tip 3: Maak er een cozy plekje van zodat je gasten gewoon weer terugkomen.

Onderstaande voorbeelden helpen je al een stuk op weg. Krijg jij nu ook zo zin in een spontaan logeerpartijtje?

Iedereen komt logeren als je zo'n logeerkamer hebt
Iedereen komt logeren als je zo'n logeerkamer hebt
Iedereen komt logeren als je zo'n logeerkamer hebt
Iedereen komt logeren als je zo'n logeerkamer hebt
Iedereen komt logeren als je zo'n logeerkamer hebt

Beeld gevonden via:

1. Elle. 2.Designe Love Fest. 3. Urban Outfitters. 4. Man Repeller. 5. Urban Outfitters. 6. Liselore Stap. 7. Home Style.

tanja

Het begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Maak hierbij kennis met onze nieuwe Interior Junkie proof stagiaire: Tanja. Volg haar op Instagram en Facebook.

Reageer ook