Het jaar begin je goed met je eigen visionboard

Een nieuw betekent nieuwe doelen en dromen om waar te maken. Ik wil dan ook iedereen aanmoedigen om van je huis echt een thuis te maken. Een  visionboard kan daar bij helpen. Als kunstwerk aan de muur, prikbord bij je werkplek of poster boven je bed. De collage laat zien wat jij in 2017 wilt bereiken en helpt je de focus te houden.

Een visionboard is moodboard van verschillende foto’s, teksten, illustraties die je doelen uitbeelden. Anders dan een moodboard gaat het hier dus echt om je persoonlijke doelen. Dé belangrijkste tip: focus op jouw wensen en je gevoel. Niet op een trend of het gras van de buren, maar op jouw intrinsieke behoeften. Het is geen wedstrijd. Als je jouw board af hebt, kun je gerichter woonwinkelen voor accessoires, de kleuren op je muur kiezen en zelfs die nieuwe bank vind je sneller. Bekijk maar onderstaande visionboards.

Het jaar begin je goed met je eigen visionboard
Het jaar begin je goed met je eigen visionboard
Het jaar begin je goed met je eigen visionboard

Beeld gevonden via:

1. Sample Board. 2. Houzz. 3. Cool Chic Style Fashion. 4. The Fabulous Times.

eveline
Eveline woont voornamelijk in Utrecht en werkt als projectleider Openbare Ruimte voor diverse overheden. Het (be)leefbaar maken van de ruimte die we delen is haar drijfveer. Als huismus weet ze echter heel goed, dat een (be)leefbaar huis ook een groot goed is. Buiten haar werk om, zette ze daarom het bedrijfje The Joy of Coming Home op om interieuradviezen te maken. Buiten en binnen verbinden gaat bij Eveline dus iets verder dan de woonkamer en de tuin. Zelf woont ze in twee kleine huizen. In het stadsappartement in Utrecht woont ze samen met Peter. Het appartement in Vlissingen is het ‘weekendthuis’ voor de weekenden dat de kinderen van Peter bij hen zijn. Heel verschillend in functie, bouwstijl, ligging en sfeer, maar allebei een fijn thuis. Volg haar op FacebookTwitterPinterest en LinkedIn

Reageer ook