Happy New Year!

Een nieuw jaar is begonnen. Wat was 2016 een prachtig jaar. Voor mij, maar hopelijk ook voor jullie. Hoewel deze nieuwjaarswens ietsjes later komt dan verwacht (lees: ik heb nog steeds griep!) is hij niet minder gemeend. Ik wil jullie allemaal een heel fijn 2017 wensen vol met mooie interieuravonturen…

Elk jaar als de klok op 31 december 00.00 uur slaat, deank ik bij mezelf “wow, wat ging dit jaar snel!” En ook 2016 is omgevlogen als je het mij vraagt. Een mooi jaar waarin De Grote Liefde op z’n knieën ging in een dromerig sneeuwlandschap in Zwitserland (de vlog van ons sprookjesachtige verblijf al gezien?!), we besloten dat ons ja-woord dan in de zon moest (in Toscane, ook hier heb ik een vlog van gemaakt waarin ik op zoek ga naar Interior Junkie proof trouwlocaties), waarin we na tien jaar verhuisden van ons o zo geliefde Amsterdam naar het nét zo gezellige Haarlem omdat hier Het Droomhuis 2.0 bleek te staan. En nog mooier: ik kon weer beginnen met het inrichten van een nieuw huis.

Fulltime bloggen; een droom komt uit

2016 was ook het jaar waarin mijn mediabureau Adfactor hele mooie samenwerkingen voor mij binnenhaalde. Zelfs zulke mooie dat ik mijn freelanceklussen voor verschillende bladen stop kon zetten. Toch wel een beetje met pijn in mijn hart want ik had de leukste opdrachtgevers en tikte met veel liefde alle deadlines wekelijks weg. Toch kwam ik er eind van de zomer achter dat het zo niet langer kon gaan; ik was op z’n zachts gezegd zwaar gestresst. Sterker nog; zonder mijn geliefde stagiaires Myrna, Wendy en Laura en mijn enthousiaste bloggersteam had ik het denk ik niet eens gered. En toen zat ik een beetje op hetzelfde punt als vijf jaar geleden toen ik voor mezelf wilde beginnen; “zal ik wel.. of zal ik toch niet…”. Juist op zo’n punt denk ik dan vaak: “maar wat als ik het niet doe?!” Ik heb er een hekel aan om ergens spijt van te hebben van iets wat ik niet heb gedaan. Dus aan het eind van de zomer mailde ik al mijn opdrachtgevers dat ik per direct ging stoppen met mijn freelanceklussen om me volledig te richten op Interior Junkie. Met trillende knieën wederom, net zoals vijf jaar geleden. Maar nu, vier maanden later, kan ik echt zeggen dat dit de beste beslissing is die ik heb genomen in 2016.

Cijfers om trots op te zijn

Interior Junkie blijft groeien met maandelijks bijna 100.000 unieke bezoekers (ja, bijna! Ik zat er net naast afgelopen maand…), een Facebook achterban van meer dan 68.000 followers, 24.000 op Instagram én al meer dan 1000 abonnees op mijn YouTube kanaal dat ik vorig jaar lanceerde (en waar ik ook op z’n zachts gezegd flink moest inkomen. Ik vind vloggen nog steeds een beetje raar…).

Hoewel de rust nog lang niet is wedergekeerd (naast het werk moet er ondertussen ook een compleet huis worden ingericht en verbouwd) heb ik wel als voornemen voor 2017 dat er meer balans moet komen tussen werken aan mijn blog en vrije tijd. Want ook al voelt Interior Junkie nooit als werk, toch is het goed om eens even iets totaal anders te doen. Lekker op vakantie bijvoorbeeld (en dan eens niet mijn laptop open te klappen), gezellige etentjes met vrienden en familie, of gewoon eens even helemaal niets doen (nee, zelfs niet bingewatchen op Netflix).

Genoeg op de planning

Ook dit jaar blijft Interior Junkie goed gevuld, werk ik ondertussen aan nieuwe rubrieken, kunnen jullie het inrichten van Het Droomhuis 2.0 op de voet volgen via mijn site, Instagram en YouTube, ben ik weer bezig met nieuwe stagiaires én hoop ik nog heel veel droomhuizen te mogen fotograferen en filmen. Sterker nog; woon je in eentje stuur mij dan even een mailtje o.v.v. ‘Huizentour’.

Ik wil jullie allemaal een heel fijn, mooi en geweldig 2017 wensen. Dat al jullie interieurdromen mogen uitkomen en dit jaar weer net zo inspirerend wordt als het jaar ervoor. Ik wil jullie bedanken voor jullie positieve reacties, eerlijke feedback en lieve mailtjes. Mede dankzij jullie is mijn grootste woondroom uitgekomen; mensen blij maken met mijn interieuravonturen en leven van mijn grootste passie.

Op een nieuw jaar vol met woonverslavingen!

Liefs,

Elisah

Beeld gevonden via:

1. Shutterstock. 2. Individual Locker.

2 reacties

Marloes (All Different Flavours) -

Klinkt als een heel mooi jaar :) Je hebt ook een hele leuke blog en daar mag je zeker trots op zijn! Nog een gelukkig nieuwjaar.

interiorjunkie -

Hey Marlous

Thanks voor je lieve berichtje. En jij ook nog een happy 2017!

Liefs,
Elisah

Reageer ook