Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!

Ik begon me af te vragen waarom de meesten van ons altijd voor een neutrale kleur kiezen als het om een bank gaat. Zelf ben ik daar het levende voorbeeld van, totdat ik op onderzoek uitging en er achterkwam dat mijn witte bank best vervangen kan worden voor een gekleurde bank.

De bank vormt de basis van ons interieur; (bijna) iedere stylist of interieurontwerper bouwt om de bank heen. Dit is dan ook de plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht want de zithoek is nou eenmaal, naast de eettafel, de meest fijne plek om te zitten in huis.

Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!

Ook ik ben nu om!

De meeste mensen zijn bang om een gekleurde bank te kiezen. Dit met de gedachten dat we er op uit gekeken raken of dat er geen andere kleuren meer in het interieur passen als er eenmaal is gekozen voor bijvoorbeeld een kanariegele bank. Ik geef toe dat ik dit ook dacht, totdat ik eens om mij heen keek en nu eigenlijk heel graag mijn wol-witte bank wil vervangen voor een mooie okergeel exemplaar omdat dit de sfeer versterkt die ik in mijn studentenkamer heb gecreëerd.

Het was zelfs een hele uitdaging om inspiratie materiaal te vinden voor een gekleurde bank in huis maar het is me gelukt. Enjoy!

Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!
Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!
Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!
Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!
Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!
Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!
Grijze bank? Welnee, probeer eens een gekleurde bank!

Beeld gevonden via:

1. Interiorinsider. 2. Lvc design. 3. Woondock. 4. Hvgt home. 5. Dechome. 6. Plomet. 7. Lindsey moreno interiors. 8. Splendidwillow. 9. Harpes bazaar. 10. Muuto.

Lees hier alle posts van Kelly. 

Kelly
 Als afgestudeerd Interieuradviseur en student Textielkunde ligt het hart van Kelly bij het gebruik van textiele materialen in het interieur. Door haar tips en inzicht over het juist gebruik van textiel in het interieur kan er volgens haar ieder huis een ‘thuis’ worden. In haar studentenkamer in Enschede zijn dan ook veel verschillende textielmaterialen te vinden die constant wisselen. Kelly krijgt niet genoeg van leuke interieurwinkeltjes voor inspiratie en reist hiervoor dan ook stad en land af. Bij het schrijven van blogs voor Interior Junkie neemt ze je mee in haar wereld van textiel.

Reageer ook