Ga voor een accentkleur in huis

Felgekleurde details zijn dé sfeermakers in huis, met name dan een hoofdrol voor de herfstkleuren als donkergroen, grijsblauw, goudkleurig, okergeel en dieprood.  O zo mooi voor in huis én volop opties. Voor welke kleur ga jij het liefst?

We zwaaien oktober, de woonmaand, bijna uit; de bladeren beginnen weer langzaam van de bomen te vallen. Wat is het fijn dat we nu ook het nieuwe seizoen officieel mogen verwelkomen in ons huis. En dat betekent niet dat we compleet moeten switchen van interieur. Integendeel: het is al te realiseren met details en met name met kleur. Ikzelf ben helemaal fan van het aanbrengen van een accentkleur in huis.

Of het nu gaat om een wandvullende afbeelding, de diversiteit in kussens en vaasjes óf een gekleurd dienblad. Gekleurde details kunnen alles tot leven brengen. Maak het interessant, maar houd het ook simpel zoals onderstaande voorbeelden. Happy autumn!

Ga voor een accentkleur in huis
Ga voor een accentkleur in huis
Ga voor een accentkleur in huis
Ga voor een accentkleur in huis
Ga voor een accentkleur in huis
Ga voor een accentkleur in huis

Beeld gevonden via:

1. Onbekend. 2. Bolig Magasinet. 3. Milk Magazine. 4. Roomin. 5. Better Homes & Gardens. 6. Foro Decoracion. 7. Esther Jostmeijer. 8. Brit.

lisa

Lisa woont in een heerlijk stulpje in Leeuwarden. Alweer vier jaar geleden studeerde ze af aan de opleiding Interieur en Design en sindsdien heeft ze alles wat ook maar met interieur te maken heeft niet meer losgelaten. Na haar studie is ze begonnen met DRÖMHUS, een interieur styling bedrijf waarmee ze mensen graag helpt met hun problemen in het interieur. Van styling, tot kleuradvies tot verkoopadviezen. De naam DRÖMHUS verraadt al dat ze een voorliefde heeft voor de scandinavische invloeden, maar dan wel altijd net even anders met een eigen stempel erop. Volg Lisa op Instagram en Facebook.

 

Reageer ook