Functioneel en romantisch: wegdromen in een klamboe

Je kent het wel: de hele nacht houden ze je wakker door hun irritante gezoem en ’s ochtends zit je onder de bulten en ben je de hele dag aan het krabben: muggen! Het hoort natuurlijk wel een beetje bij zwoele zomeravonden, maar hinderlijk is het wel. Gelukkig is daar de klamboe. Als je het goed aanpakt ook stylish verantwoord.


Om je nachtrust niet te laten verstoren door deze vliegende irritaties, bestaat er gelukkig de klamboe. Hierdoor ben je niet alleen beschermd tegen de muggen, het zorgt ook nog eens voor een hele knusse, sfeervolle inrichting van je slaapkamer. Door het ophangen van een klamboe boven je bed creëer je namelijk een soort afscheiding tussen je bed en de rest van de kamer. Dit zorgt weer voor een ruimtelijker gevoel en het ziet er natuurlijk ook heel tof uit!

Functioneel en romantisch: wegdromen in een klamboe

Werk met lichtbolletjes voor extra sfeer

Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om wat sfeerverlichting rondom de klamboe te hangen voor de ultieme, dromerige feel. Met name witte klamboes doen het ook heel goed in combinatie met een houten bed. Dus heb je al toevallig een mooi, steigerhouten bed staan? Koop een witte klamboe, haal de kerstverlichting (of een lichtslinger!) alvast uit je kast en schaf wat vrolijke, gekleurde kussens aan. Et voila, je slaapkamer is niet alleen een tof plekje rijker, ook muggen maken geen schrijn van kans meer!

Functioneel en romantisch: wegdromen in een klamboe
Functioneel en romantisch: wegdromen in een klamboe
Functioneel en romantisch: wegdromen in een klamboe

Beeld gevonden via:

1. My Domaine. 2. The Boho Bungalow. 3. Royal Furnish. 4. Hello Lovely Studio. 5. Anthropologie. 6. Indulgy.

veerle

Veerle heeft van jongs af aan een passie voor interieur. Volgens haar is een kamer niet compleet zonder een echte DIY. Zo slaapt ze op een bed van fruitkistjes en staan haar boeken op oude skateboards, bijna alles in haar studentenkamer in Utrecht heeft ze zelf onder handen genomen. Als arme studente Journalistiek is ze altijd op zoek naar de mooiste pareltjes voor het interieur, zónder prijskaartje… Ze droomt van het inrichten van haar eigen Beach house, waar natuurlijk de surfplanken in de woonkamer niet mogen ontbreken! Volg Veerle op Instagram.

 

Reageer ook