Een zwart geverfd muurtje. Durf jij het aan?

Zwarte verf op je muur? Veel te duister of te heftig, vind je? Niets is minder waar. Zwart  kan juist ook heel mysterieus en sfeervol zijn. Natuurlijk moet je nu niet direct denken dat je je hele huis in zwarte verf moet onderdompelen. Maar een muurtje, of een gedeelte daarvan, is toch vrij onschuldig.

Misschien wel een beetje spannend juist. Het effect kan in ieder geval fantastisch zijn. Zeker als je het combineert met gekleurde meubelstukken of accessoires. Ook staat het super gaaf met metaal kleuren.  Wat vinden jullie van zwart op je muurtje: ja of nee?

zwartopjemuur-interiorjunkie6

zwartopjemuur-interiorjunkie5

 

zwartopjemuur-interiorjunkie4

zwartopjemuur-interiorjunkie3

zwartopjemuur-interiorjunkie2

v

zwartopjemuur-interiorjunkie8

zwartopjemuur-interiorjunkie10

Beeld gevonden via:

1. Cotemaison.2. We-are-scout..3.Vinestreetmarketusa. 4. Homease5. Stylizimoblog. 6. Bodor/Pietboon7. Archiproducts8. Myunfinishedhome.9. Eenigwonen10. Homedit. 

myrna

Als ontwerper in spé is Myrna dol op alle vormen van design, vooral interieurdesign heeft dat extra beetje liefde gewonnen. Vandaar dat ze ook Interior Design & Styling is gaan studeren. Nu heeft ze haar kleine dorpje in Twente verlaten voor het mooie Amsterdam, daar is ze van plan nieuwe inspiratie en kennis op te doen in de interieurwereld. Met deze kennis wil ze op den duur haar eigen bedrijf starten. Al haar interieurbelevingen en inspiratie zal ze met haar geliefde camera vastleggen en beschrijven in haar blogs. Daarnaast mag Myrna zichzelf het komende half jaar dé Interior Junkie proof stagiaire noemen.

1 reactie

Anne -

Ik vind het super gaaf, als ik dit zie zou ik zo mijn muur in de kamer een verfje geven.

Reageer ook