Doe jij mee aan een kantoor voor twee?

Een kantoor delen is niet altijd handig, maar met de juiste indeling kan het wel goed uitpakken. Het is van belang om creatief met de ruimte om te gaan en soms te kiezen voor een interactieve ruimte die verschillende behoeftes vervult.

Ieder kantoor is verschillend en dit zorgt net weer voor een andere indeling. Wil je de ruimte zo functioneel mogelijk indelen en tegelijkertijd iedere centimeter benutten? Dan is het handig om een lang bureau aan de wand te plaatsen die je deelt met twee personen. Geeft de één voorkeur aan bij het raam zitten en een ander wil dat niet, maar heb je toch plek voor een bureau? Kies er dan voor om allebei aan de andere kant te werken.

Twee mensen die in een ruimte werken zorgt voor de nodige chaos en de vele items. Het is ook van belang om veel kastruimte te creëren door middel van boekenkasten, open kasten of functionele ladeblokken. Als je naar inspiratie zoekt voor een nieuw inrichting van je kantoor die geschikt is voor twee personen, dan zijn de onderstaande opties voor jou!

1a

2a

3a

4a

5a

6a

7

Beeld gevonden via:
1. Diyama Blog. 2. Home Designing. 3. Only Deco Love. 4. Daily Dream Decor. 5. Red Fairy Project. 6. Traveling Mama. 7. Contemporist.

Anniek
Anniek studeert Communicatie en is woonachtig in Sleeuwijk. Ze is dromerig, hardwerkend, creatief, onderzoekend en droomt van boeken schrijven. In haar toekomstige huis wil ze later een grote boekenkast die reikt tot aan het plafond. Eind augustus gaat ze een half jaar naar Londen voor haar studie. Anniek moet bekennen dat ook zij verslaafd is geraakt aan Pinterest. Haar zoekwoorden zijn vooral; haarkleuren (ze verft haar haar in vele kleuren zoals rood, paars en roze), droomhuizen, gekleurde keukens, zwart-wit interieur, nostalgische typmachines en boekenkasten.

Reageer ook