Dit landelijke huis heeft de kleur blauw als thema

Dit landelijke huisje is geheel in het blauw ingericht. De landelijke stijl is een stijl die moeilijk te combineren is met andere stijlen en daarom is deze het mooiste wanneer je gelijk je hele huis in deze stijl dompelt. De bewoner van dit huis heeft dat best wel goed gedaan en heeft een heerlijk huis om te toeven.

De landelijke stijl is er eentje waar je écht van moet houden. Persoonlijk hou ik niet zo van deze stijl, maar na het zien van dit huis brengt het me toch op andere gedachten. Het heeft iets gezelligs en knus. De bewoner van dit huis koos voor het thema blauw, maar combineert dit heel goed met naturel tinten. Dit huis heeft ook wel iets weg van een strandhuisje, misschien door de combinatie van wit hout en blauw (check ook de lamp boven de eettafel).

De slaapkamer is mijn favoriet, omdat daar een heel ander kleurpalet voor is gekozen. De bewoner koos hier juist voor donkergroen, wat een hotel chic gevoel geeft. Die groene fluwelen fauteuils maken het plaatje helemaal af. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de foto’s.

landelijk2
landelijk bewerkt
landelijk bewerkt2
landelijk bewerkt4
landelijk3
landelijk bewerkt3
landelijk7

 

Beeld gevonden via:

David Land via Domino

Reageer ook