Deze apothekerskasten brengen inspiratie in het laatje

Wat zijn ze toch cool: die vintage apothekerskasten. Ik ben groot fan! Je kunt er veel in opbergen, ze hebben een super stoere uitstraling en het is een echte blikvanger in huis. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van de oude exemplaren, die ik stiekem het mooiste vind, tot aan de moderne varianten.

En niet alleen de laatjes, maar ook die oude handgrepen van apothekerskasten zorgen ervoor dat ik ze simpelweg niet kan weerstaan. Naast dat je er veel in kunt doen, kun je er natuurlijk ook hele leuke items bovenop zetten.  Multifunctioneel, makkelijk te combineren en gewoon een hele fijne jongen voor in huis of op kantoor. Het was voor mij een groot feest om deze prachtige apothekerskasten bij elkaar te zoeken. Ik hoop dat jullie er net zo van zullen smullen als ik.

apothekerskast-interiorjunkie3
apothekerskast-interiorjunkie4
apothekerskast-interiorjunkie5
apothekerskast-interiorjunkie6
apothekerskast-interiorjunkie7

Beeld gevonden via:

1. Jeroen van der Spek (fotografie), Cleo Scheulderman (styling) voor VT Wonen. 2. Dailydreamdecor. 3. Coastersfurniture. 4. Backcountrysteel. 5. Etsy. 6. Retrorumage. 7. Pigeonvintage.

 

tanja

Het begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Maak hierbij kennis met onze nieuwe Interior Junkie proof stagiaire: Tanja. Volg haar op Instagram en Facebook.

Reageer ook