Compact wonen op 61m2 vol zwart en wittinten

Zwart en wit, het is zo passend als dag en nacht. Dit interieur heeft deze klassieke, maar toch moderne kleurencombinatie perfect toegepast. Zie maar eens op 61m2 al je meubels kwijt te kunnen en een leuk interieur te creëren. Deze bewoners zijn daar goed in geslaagd. Benieuwd? Stap maar binnen… 

Deze twee kleuren zijn tegenpolen van elkaar en dat geeft het interieur een speels, stoer uiterlijk. De items krijgen de kans om te schitteren, zoals de zwarte kussens op een witte bank (ook zeker een gewaagde kleur voor de bank). In de woonkamer aan de muur zie ik iets opvallends; de schilderij aan de rechterzijde heeft vele andere kleuren in plaats van zwart en wit. Tof dat ze soms andere items combineren om het oog te verrassen. Als we de keuken binnenlopen, valt mijn oog op de speelse handgreepjes.

Door naar de slaapkamer waar een handig opbergsysteem is bedacht voor de kleding. Iedereen heeft hier wel eens last van: het dilemma wat je aan moet doen en je kledingkast een beetje chaotisch is geworden. De oplossing voor deze bewoners is een gordijn die je voor de ‘klerezooi’ kunt hangen. Heb jij je koffers al ingepakt om in dit zwart-wit droomhuis te verblijven?

1

2
3

4

 

7

7

 

9

 

10

1

2

3

Beeld gevonden via:

Planete Deco

Reageer ook