Compact wonen op 45m2

Compact wonen op 45m2

Vakantie naar de sneeuw? The Ufogel is een aanrader!

Zelf ben ik niet zo van wintersportvakanties (tijdens mijn laatste trip naar Tirol – voor Interior Junkie nog wel – werd ik hoogteziek!) maar als ik The Ufogel zie (met een beetje fantasie lijkt het van de buitenkant net op een beest) wil ik spontaan een tripje naar de sneeuw boeken.

Dit architectonische hoogstandje dat volledig gemaakt is van larikshout is een ontwerp van Peter Jungmann. Ondanks de grootte – 45m2- kunnen hier 6 tot 8 personen ‘ruim’ leven. Omdat het gebouw geen rechte muren heeft, is het zo efficiënt mogelijk ingedeeld waar grote raampartijen voor zeeën van licht zorgen. Zo krijg je niet zo snel een claustrofobisch gevoel. Je moet alleen wel een klein beetje privacy inleveren, maar ach: het uitzicht maakt het meer dan waard (ja, ook terwijl je aan het douchen bent).

Ik weet niet of ik hier zo snel met de schoonfamilie ga zitten, maar voor een romantisch weekendje voor twee stem ik meteen in!

Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2
Compact wonen op 45m2

Credits:

Beeld via Home Adore

Nog meer compacte woningen:

Reageer ook