Compact wonen in een studio met grafisch kunstwerk

Kleine huisjes worden steeds populairder.  Dat is niet alleen in Nederland het geval, maar overal op de wereld zie je deze ontwikkeling.  Waarom? Men wil het leven vereenvoudigen, kosten beperken en duurzamer leven. Het leuke is dat een klein woonoppervlak helemaal niet ten koste hoeft te gaan van de styling.

Je kunt juist allerlei hele creatieve dingen laten zien.  Kijk maar eens in dit studio appartement. Het is niet een heel klein studio appartement maar het heeft wel een aantal ruimtes die wellicht wat lastig in te delen zijn. Kijk maar eens naar de ronde glazen wand. Ze hebben er een super leuke relaxplek van deze ruimte gemaakt.  En ook met kleuren en vormen kun je veel doen. Daardoor wordt het een speelse en luchtige plek.

De echte blikvanger van dit huis is toch wel de grafische wand. Zwart en geel is een goede combinatie omdat het elkaar versterkt. Er zit ook diepte in de wand wat net dat stukje extra geeft. Niet alleen het zwart komt weer terug in de stoelen maar ook de grafische vormen. Super cool gedaan.

Foto 2
Foto 3
Foto 4

Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9

Beeld gevonden via:

Home Designing

Reageer ook