Binnenkijken in een huis met zalmroze keuken

Dit huis heeft een keuken om jaloers op te worden. Een marmeren werkblad in de kleur zalmroze, klinkt goed he? Stijl het af met gouden accessoires en je hebt een droom van een keuken. Het huis is een mix van veel verschillende stijlen, maar toch past het allemaal wel bij elkaar. Kom binnen…

Dit huis heeft een klassieke stijl gemixt met moderne items en daarom is het toch een beetje lastig om te bepalen in welke stijl het is ingericht. Normaal zou je niet zo snel voor klassiek en modern kiezen, maar kies je voor een van de twee. Voor de bewoners van dit huis maakte dat niet uit en ze wisten deze twee stijlen goed met elkaar te combineren.

Nog een leuke ruimte, naast de keuken, is de slaapkamer die er super cosy en gezellig uitziet. Het is een kamer waar veel licht binnenstroomt en de bewoners kozen voor een natuurlijk kleurpalet, met een beetje blauw in de accessoires. Wat ook wel bijzonder is aan dit huis, is dat alle deuren zwart zijn geverfd. Staat erg mooi bij een witte vloer. Benieuwd naar de rest van het huis? Bekijk hieronder de foto’s.

zalm2
zalm3
zalm4
zalm5
zalm6
zalm7
zalm8
zalm9
zalm10
zalm11
zalm12
zalm13

 

Beeld gevonden via:

Alvhem

Reageer ook