Binnenkijken in een huis met open ruimtes en droomtuin

Minimalistisch, modern en sfeervol; de eisen voor het ontwerp van dit huis. De bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat en ik ben eigenlijk wel een beetje ‘jaloers’, want wie wil hier nou niet wonen? Leven in een oase van rust in San Francisco en je droomhuis te mogen verwezenlijken. Kijk je mij?

Een huis geschikt maken voor de hele familie betekent dat er voor ieder gezinslid een unieke kamer moet zijn waar hij of zij even tot rust kan komen. De sfeervolle kinderkamer (met een toffe kleur blauw op de muur) geeft kids de ruimte om creatief bezig te zijn en zelf dingen uit te voeren. De tipi-tent in de slaapkamer is uniek en geeft de kamer een speelse uitstraling. Daarnaast is het ook van belang om ruimtes te creëren waar ze gezellig samen mogen zijn.

Modern-Family-Home-YamaMar-Design-07-1-Kindesign

De keuken is zo’n gemeenschappelijke kamer, waarbij iedereen kan toeven op de barkrukken als vader (of moeder met goede kook-skills) het eten aan het voorbereiden is. Loop je door de schuifpui naar buiten, dan kom je in een tuin waar vele mensen van dromen. Overal zijn er plekjes om te genieten van de zon, een boek te lezen, te tuinieren of gezellig met vrienden en/of familie lang aan tafel te zitten. Heb jij je koffers al ingepakt om in dit huis (en de jaloersmakende tuin) te verblijven?

Modern-Family-Home-YamaMar-Design-02-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-04-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-05-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-10-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-12-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-13-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-14-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-15-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-17-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-18-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-20-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-26-1-Kindesign
Modern-Family-Home-YamaMar-Design-27-1-Kindesign

Beeld gevonden via:

One Kind Design

Reageer ook