Ananas als woonaccessoire

Ananas als woonaccessoire

Het meest hippe stuk fruit in de fruitschaal én voor in je interieur!

De laatste maanden spotte ik ze overal en nergens: gouden ananassen, keramieken ananassen, zilveren ananassen, bronzen ananassen, ananassen als lamp, ananassen als print op behang, ananassen als print in een lijst, ananassen als muursticker, als pronkstuk op een sidetable, als koekjespot in de keuken en als bloemenvaas.

Verzin het maar en het bestaat. En hoe langer ik ernaar kijk, hoe mooier ik het vind worden. Foei lelijk natuurlijk, maar het mag. Sterker nog: je interieur is niet compleet zonder ananas. Mijn zegen heb je.

Ook ik ben om: doe mij zo’n ananas – of twee – in huis. En doe eens gek: kies ook eens voor een échte ananas.

Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire
Ananas als woonaccessoire

Deze blog staat ook op NSMBL.

 

0 reacties

Sarah - Tasting Lifestyle -

Speelse touch! Vooral de laatste foto is erg leuk!

Reageer ook