8x pronken met mierzoete roze deuren

Nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar mijn favoriete kleur deze lente is roze! Ik vind het een echte lentekleur en word er spontaan vrolijk van. Nu hoef ik niet direct mijn hele huis roze te verven maar hier en daar een roze touch is stiekem toch wel heel erg leuk. Wat dacht je bijvoorbeeld van roze deuren in huis?

Mijn roze bomberjack en sweater draag ik met liefde, evenals mijn roze gympies. Ook het interieur in mijn huis moet eraan geloven. Je vindt er geen ontzettende roze statements, want ik blijf dol op een stoer, industrieel interieur. Echter breng ik met subtiele roze accenten de lente in huis, zoals roze tulpen en lelies, servetten, kandelaars en beddengoed.

Gekleurde deuren in Londen

In Londen ben ik destijds verliefd geworden op de wijk Notting Hill (wie niet?). Sindsdien staat een gekleurde voordeur op mijn lijstje, in mintgroen of je raadt het al, roze. Gezien mijn liefde voor roze dit seizoen ging ik daarom op zoek naar de meest zoete roze deuren. Durf jij het aan? Happy pink Spring!

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie2

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie 3

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie4

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie5

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie 6

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie 7

Rozedeureninspiratie-interiorjunkie 8

Beeld gevonden via;

1. Zietroen. 2. Studiodiy. 3. Richardgibbs . 4. StyledbyKasey. 5. Stephaniewhitestyle. 6. Amandoblogs. 7. Dwell. 8 Madpatterdesign.

Lees hier meer posts van Joyce.

Joyce

Joyce kon vroeger niet begrijpen dat haar moeder elke maand naar de brievenbus rende voor de nieuwste woontijdschriften. Inmiddels komt ze daar op terug en vertoont ze hetzelfde gedrag. Speurt ‘s ochtends en ‘s avonds Instagram af voor wooninspiratie, gaat graag naar conceptstores en andere leuke hotspots met verrassend interieur (en ook voor lekkere koffie of Aziatische eten).  Woont sinds begin 2015 samen met haar vriend in Amsterdam West en heeft zich helemaal op de inrichting kunnen uitleven in hun liefdesnest. Het is een Scandinavische stijl met een bohemien touch.  Momenteel werkt ze binnen recruitment en employer branding. Ze heeft de ambitie in de toekomst in een marketing- en communicatie functie te werken. Schrijven doet ze graag en helemaal over haar grote passie: interieur!

Reageer ook