8x nude in huis

Soms zou ik weleens willen dat ik wat netter en vrouwelijker was. En dat ik een huis had met rustige pasteltinten. Ik vind ze namelijk best mooi en rustgevend. En altijd als ik bij mensen thuis ben met een huis met bijvoorbeeld nude tinten, denk ik: ja, dit heeft een heel rustgevende uitstraling.

Maar in de praktijk ben ik thuis toch meer van stoer en industrieel. Neemt niet weg dat het mooi blijft om naar te kijken…

8x nude in huis
8x nude in huis
8x nude in huis
8x nude in huis
8x nude in huis
8x nude in huis

Beeld gevonden via:

1. Ouiouistudio. 2 Fjellby. 3. Thatnordicfeeling. 4. Frenchyfancy. 5. Apartmenttherapy. 6. Vkvvisuals. 7. Yatzer.

Lees hier alle posts van Maaike.

maaike
Maaike Helmer werkt als journalist, copywriter en ontwikkelt content en concepten voor diverse grote merken. Woontechnisch streeft ze naar iets dat het midden houdt tussen een New Yorkse loft met vintage spullen (Eames! Jieldé!) en een zen-oord (wit, wit, wit…). En dan behangen met werk van up-and-coming kunstenaars. Maaike struint graag door obscure tweedehands winkeltjes, op zoek naar dat ene warme omakleed van maar €3 of de ideale boekenkist. Over een jaar of tien hoopt ze helemaal ‘klaar’ te zijn met haar interieur. Al ben je natuurlijk nooit echt klaar, want wonen is altijd ‘work in progress’.

Reageer ook