8x creatieve manieren om je deur te pimpen

Het is het eerste wat je ziet wanneer je een kamer binnen komt en het laatste wat je ziet wanneer je eruit gaat. Vaak is hij gewoon geverfd in een basic kleur die bij de ruimte past. Gelukkig zijn er verschillende opties om je deur honderd keer leuker te maken.

Je kunt er voor kiezen om aan de slag te gaan met tape. Dit kan natuurlijk in verschillende kleuren, maar ook in een zwarte kleur.  Het is helemaal aan jou hoe je het op je deur plakt.. Ga natuurlijk wel van te voren even na hoe en waar je het precies moet plakken voordat het fout gaat!

8x creatieve manieren om je deur te pimpen

Zoals je ziet kun je er bijna elke kant mee op. Recht, schuin en  verschillende patronen zijn mogelijk. Het ligt er maar net aan hoeveel tijd je er in wilt steken. En voor welke ruimte het is. Voor een kinderkamer kun je wat meer kleur gebruiken en voor een standaard ruimte kun je in de basic kleuren werken.

8x creatieve manieren om je deur te pimpen

Pimp je deur met een likje verf
Natuurlijk is dit niet de enige optie. Deze optie is ook wat makkelijker: verf. Dit gaat een stuk makkelijker en kun je er ook makkelijk van verwijderen. Het is natuurlijk wel zo dat dit sneller gaat verkleuren wanneer de zon erop schijnt. Dit is bijvoorbeeld een leuke optie voor een kinderkamer.. Vaak is het zo dat de kinderkamers nog al eens veranderen. Naar mate ze ouder worden willen ze ander behang en zal de deur dus geen probleem zijn om te veranderen.

8x creatieve manieren om je deur te pimpen

Je kunt verschillende vlakken op de deur schilderen, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om met verf wat strepen en stippen erop te verven. Wat ook handig is, is om krijtverf erop te smeren. Zo kun je er van alles opschrijven óf tekenen!

Beeld gevonden via:

1. Poppytalk. 2. Onbekend. 3. Ispydiy. 4. Fab. 5. Homestyle. 6.  Onbekend 7. Buzzfeed 8. Abeautifulmess.

 Lees hier meer posts van Demi.

Demi studeert interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Na de zomer begint haar examenjaar en zal ze beginnen met een stageperiode ín Amsterdam, waar zij dus ook tijdelijk zal gaan wonen. Demi is een interior junkie, fashion junkie én photography junkie. Houdt ervan om mode en interieur op een leuke manier te combineren, het vast te leggen en daarna te posten op haar Instagram. Het liefst álles in zwart, wit én grijs.. Ze zit vol inspiratie en energie en zou graag binnenkort haar eigen bedrijf beginnen. Work hard, play hard!

1 reactie

A -

Oh! Ik krijg meteen zin om mijn eigen deur te pimpen. Heb nu nog een oude groene sticker erop zitten. Misschien leuk voor het nieuwe schooljaar?!
xoxo

Reageer ook