8x gouden accenten in huis

Gouden details, het is chic, I like it! In ons huis hebben we eigenlijk alleen koperkleurige accenten, maar goud heeft zéker ook wel wat. Vooral als het subtiel is. Daarom deze keer een ode aan goud.

Kun je na het lezen van deze post geen genoeg krijgen van goud, check dan deze posts van Mascha en Lisette eens die eerder online gingen.

8x gouden accenten in huis
8x gouden accenten in huis
8x gouden accenten
8x gouden accenten
8x gouden accenten
8x gouden accenten
8x gouden accenten

Beeld gevonden via:

1. lovelylife. 2. flemarie. 3. erika brechtel. 4. bellevivir. 5. trendland. 6. vkvvisuals.7. messagenote. 8. remodelista.

Lees hier alle posts van Maaike.

maaike

Maaike Helmer werkt als journalist, copywriter en ontwikkelt content en concepten voor diverse grote merken. Woontechnisch streeft ze naar iets dat het midden houdt tussen een New Yorkse loft met vintage spullen (Eames! Jieldé!) en een zen-oord (wit, wit, wit…). En dan behangen met werk van up-and-coming kunstenaars. Maaike struint graag door obscure tweedehands winkeltjes, op zoek naar dat ene warme omakleed van maar €3 of de ideale boekenkist. Over een jaar of tien hoopt ze helemaal ‘klaar’ te zijn met haar interieur. Al ben je natuurlijk nooit echt klaar, want wonen is altijd ‘work in progress’.