7x smullen van goud met poederroze in huis

Een van de kleuren van dit moment! Je kunt geen interieurwinkel voorbij lopen of het staat al te pronken in een etalage. De kleurencombinatie goud met poederroze. De gouden combinatie waar menig vrouw al jaren op zit te wachten, toch? Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen…

Ook ik kon het afgelopen week niet laten om deze combinatie in huis te halen. Deze kleuren hebben samen iets liefs en zachts, maar tegelijkertijd ook iets luxe. Goud en poederroze versterken elkaar enorm. Hoe pas je deze kleuren nou toe in je interieur en past het overal wel bij?

7x smullen van goud met poederroze in huis

 

De kleuren goud en poederroze zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn. En vooral omdat je goud natuurlijk in heel veel verschillende tinten kunt krijgen, evenals poederroze. Of beter gezegd: voor elke liefhebber zit er wel een goede tint tussen. Pas wel op dat je deze trend niet teveel overschreeuwt en in je achterhoofd houdt: less is more. Want deze kleuren zijn op hun sterkst wanneer de combinatie in balans is.

Hebben jullie deze kleur al in huis? En mannen, ik ben heel benieuwd hoe jullie deze goud met poederroze trend vinden. Omarmen jullie hem? Of zeggen jullie, “laat hem maar snel over waaien…”. Laat het me weten!

7x smullen van goud met poederroze in huis
7x smullen van goud met poederroze in huis
7x smullen van goud met poederroze in huis
7x smullen van goud met poederroze in huis

Beeld gevonden via:

1. Sousou. 2. Est Living. 3. Trines Wardrobe. 4. Instagram Arlo Interiors. 5. Issuu. 6. Apartment Therapy. 7. Style Your Senses.

lisa

Lisa woont in een heerlijk stulpje in Leeuwarden. Alweer vier jaar geleden studeerde ze af aan de opleiding Interieur en Design en sindsdien heeft ze alles wat ook maar met interieur te maken heeft niet meer losgelaten. Na haar studie is ze begonnen met DRÖMHUS, een interieur styling bedrijf waarmee ze mensen graag helpt met hun problemen in het interieur. Van styling, tot kleuradvies tot verkoopadviezen. De naam DRÖMHUS verraadt al dat ze een voorliefde heeft voor de scandinavische invloeden, maar dan wel altijd net even anders met een eigen stempel erop. Volg Lisa op Instagram en Facebook.

Reageer ook