11x de mooiste badkamers

On May 14, 2013 by interiorjunkie

Onderschat vooral de badkamer niet. Het is de ruimte waar je ‘s ochtends in wakker wordt en je je ‘s avonds voorbereid op de lange nacht die gaat komen.

Zie de badkamer dan ook zeker niet als het ondergeschoven kindje in je interieur. Maak er dan ook iets gezelligs en inspirerends van, of je nu een hele kleine of een grote badkamer hebt. Gebruik je fantasie: hang lijsten aan de muur, vervang witte badkamertegels eens voor kleurrijke tegels, kies op z’n oosters eens voor een turkooise muur of ga voor houten planken, speur eens naar antieke kranen in plaats van de bouwmarktvarianten, zet eens designerstoel middenin de badkamer (leuk als handdoekenrek..), kies niet voor één grote spiegel, maar voor meerdere bij elkaar, maak een badkamer ensuite, shop wat leuke vaasjes bij elkaar en maak een stilleven op je badkamer plank of…

Onderstaand vind je voldoende inspiratie voor in de badkamer.

Tip: benieuwd hoe Hollywoodsterren badderen bekijk dan deze badkamerpost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>