10x glazen displays

10x glazen display

Een aantal jaren geleden was ik bij een lezing van Li Edelkoort en daar zei ze: “Je huis zal steeds meer een plek worden waar je dingen tentoonstelt.”

En ziedaar, het gebeurt, en wel door middel van de glazen displaybox (en de stolp natuurlijk). Ze zijn er in alle soorten en maten, waarbij mijns inziens die van House Doctor (bekijk hier een lookalike) toch wel het allermooiste is. Zelf heb ik sinds kort een houten displaybox van Sissy Boy Homeland. Een impulsaankoop, want een uitverkoopje. De box had een ornamentje – ik háát ornamentjes – die mijn geweldige schoonvader (had ik al gezegd dat die man gouden handjes heeft?) heeft verwijderd.

Momenteel in mijn huistentoonstelling te zien: boeken, een bokkenschedeltje, een dierbaar fuchsia stenen neushoorntje, kiezels van mijn vorige vakantie – en een roze cactus, gekregen van goede vriendin en mijn ‘personal woongoeroe’ Wendy (over wie later vast en zeker meer!).

10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display
10x glazen display

Credits:

1 Homedit 2 Westelm 3 Missmustardseed 4 Etsy 5 Thelennoxx 6 Zgallerie 7 Etsy 8 Decoritdarling 9 Bintihomeblog 10 Fjellby

Maaike schreef eerder over:

Maaike
Maaike Helmer (35) werkt als journalist, copywriter en ontwikkelt content en concepten voor diverse grote merken. Woontechnisch streeft ze naar iets dat het midden houdt tussen een New Yorkse loft met vintage spullen (Eames! Jieldé!) en een zen-oord (wit, wit, wit…). En dan behangen met werk van up-and-coming kunstenaars. Maaike struint graag door obscure tweedehands winkeltjes, op zoek naar dat ene warme omakleed van maar €3 of de ideale boekenkist. Over een jaar of tien hoopt ze helemaal ‘klaar’ te zijn met haar interieur. Al ben je natuurlijk nooit echt klaar, want wonen is altijd ‘work in progress’. Lees hier alle blogs van Maaike.

2 reacties

Marianne -

Wat een mooie display boxen! Welk merk is diegene die boven het artikel staat? (Die aan de muur hangt). Ik ben al een tijd op zoek naar zoiets..

Reageer ook